Project Declutter - new makeup storage

Ето една от стъпките, която предприех за намаляване на наличните запаси козметика - купих си нова "поставка за гримове", която е достатъчно малка, за да не ми позволява да трупам допълнителни продукти :) Всъщност "поставката" представлява бамбукова поставка за вилици и лъжици, купена от магазин за омашни потреби за 14,80 лв :) Доста е стабилна и за мен лично си е удар в десятката.

***

Here's one of the first steps that I made in order to decrease the amount of make up that I have stashed. After throwing or giving away almost half of it I bought a new "make up holder". It's actually a holder for spoons and stuff like that. I bought it from my local dollar store. It's made from bamboo and I love it. 



 


Ето я и напълнена с основната част от декоративната ми козметика (с изключение на по-големите палитри, пудрите за лице  и моливи за очи). Заветната цел - всички червила да се побират в дясната част, а единичните сенки за очи да намалеят до бройка, която да позволява всяка една да е поставена легнала както са в момента сенките на e.l.f. Преди няколко дена направих сериозно разчистване, но все още има какво да се желае :)

***

Here it is after I filled it with most of my make up collection (except bigger pallets, face powders and eyeliners). I'm pretty proud of myself - I thought I wouldn't be able to fit everything in there :)


Ето и новата поставка за четки и моливи за очи - префасониран сушилник за вилици и лъжици отново от магазина за домашни потреби :) Струва 2,32 лв и преградите са подвижни - могат да се вадят и прегрупират според нуждите.

***

And here is my new "brush holder" :) Again - a really cheap spoon holder from the dollar store. It will be holding all of my brushes and eyeliners.





3 коментара:

  1. Nina Vasiljevic каза...

    поставката за вилици е страхооотна, ако видя дървена и аз ще си взема

  2. cosmogirl_92 каза...

    Тагнах те- The Liebster Blog Award- http://hotandglam.blogspot.com/ :)

  3. Идеята е супер! Бих добавила малко цвят - с боя или мебелно фолио :)

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...