Organizing Your Makeup

Днес се включвам с няколко прекрасни предложения от vivre.com за организация на козметика и бижута. Кампаниите изтичат скоро, така че ако харесате нещо побързайте преди да го изкупят - на мен вече няколко пъти ми грабват набелязаните неща под носа :)

Държа да спомена, че линковете в публикацията са афилиейт - всеки новорегистриран потребител получава 10 лв. отстъпка от първата си поръчка.







5 коментара:

  1. Unknown каза...

    Много са хубави, харесах си 3 неща и вече ги поръчах даже :)) Отстъпка от 10лв. не ми направиха, регистрирах се и добавих нещата, които ми грабнаха окото, но отделна отстъпка нямаше :( Благодарим за хубавата публикация :))

  2. Vorpax каза...

    Странно. Може би браузърът ти не поддържа cooкies или нещо от сорта, което пречи да се отрази че си се регистрирала от линк предоставен от друг потребител. Не съм много наясно, но и в моя профил няма нищо отразено. Иначе в страницата от където си взимаш линка с който можеш да поканиш и други хора да се присъединят пише следното: "Освен това, вашите приятели ще получат бонус за добре дошли: 10 лева при първа поръчка." Пробвай да пишеш на съпорта им и да попиташ как точно се начислява този бонус. Аз също ще им пусна едно запитване.

  3. Vorpax каза...

    Сега ми хрумна и друго нещо - като се логнеш в акаунта си в горния десен ъгъл има един надпис "Точки: ...лв." Може би десетте лв се отразяват там и могат да се ползват при следваща поръчка? Аз попаднах на сайта съвсем случайно и нямах подобен бонус, така че не съм сигурна как го начисляват, но вече им писах да ги попитам и ще пиша какво са ми отговорили.

  4. Vorpax каза...

    От Vivre днес ми отговориха, че бонусът се начислява след като новорегистрираният шпотребител заплати първата си поръчка и че тези 10 лв. могат да се използват при последваща такава.

  5. Unknown каза...

    Страхотни са нещата, но за жалост докато се наканя вече ги няма :) Продължавам да търся органайзер с чекмеджета :))

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...