Новата ми поръчка от Vivre.bg

Поредното изкушение от vivre.bg, на което не можах да устоя. Все още не е пристигнала, но реших да я споделя, в случай че някой иска да си вземе същата, защото количествата обикновено се изчерпват светкавично. След като пристигне ще направя реални снимки и ще ги споделя в блога - кой знае, може пак да ги заредят в някоя следваща кампания.

Ето и с какво реших да се поглезя предпразнично - невероятно сладурска поставка за бижута. Метална, подходяща за закачане на колиета, пръстени, обици и каквото ви душа иска, боядисана в черен цвят. 

Вече имам една подобна поставка за обици и мисля че тази ще е идеалното допълнение, за да наредя на нея и колиетата си.

Цена: 28 лв.
Размери: Височина 39 см / Диаметър 21 см






Можете да я откриете в активната в момента кампания "Ценни подаръци", където има още няколко други модела поставки и кутии за бижута.


* Моля имайте предвид, че линковете в публикацията са афилиейт. За всяка направена поръчка през афилиейт линковете аз получавам бонус, а всеки новорегистриран през мен член на сайта получава 12 лв бонус, които може да използва при повторна поръчка от vivre.bg. В случай че не желаете да ми направите услугата да се регистрирате през моя линк и да получите своя бонус, няма проблем - просто напишете в Google името на сайта и влезте от там. Или намерете приятел, който вече има регистрация в сайта и може да ви изпрати покана. Все пак 12 лв са си 12 лв - защо да ги пропускате :)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...