Oriflame Silky Kiss Lipstick цвят Coral Crepe (3g)




Цената му, когато не е намалено е 14,90 лв., аз го взех за около 5,90 лв. И въпреки че много го харесвам, не бих казала че си струва да го купите на пълната му цена. Много харесвам опаковката – ярко червена гилза със златист надпис. Винаги съм мислела, че червеното е перфектният цвят за опаковка на декоративна козметика. Изглежда ми много женствено и стилно. Това, което ме потресе обаче, е че никъде не видях изписан химичния състав. Не знам аз ли имам нужда от очила, или наистина никъде го няма… Ако някой има червило от тази серия и на неговото са изписани съставките моля да ми пише.
А сега малко по-конкретно относно най-важните характеристики на едно червило: цвета и консистенцията. Специално този цвят (Coral Crepe) е любимият ми за пролетно-летния сезон. Разкошно ярко коралово (повече отива към оранжево, отколкото към розово). Перлено е и на устните стои полупрозрачно, не прекалено наситено. Не е сухо, нито прекалено мазно, не се събира в ъгълчетата на устните. Ароматът е дискретен, нещо между ванилия и бисквитки. Би ми се искало все пак цветът да е една идея по-наситен (на снимките изглежда много ярко, но на живо не е чак толкова).

2 коментара:

  1. Unknown каза...

    съставът е напе4атан от вътрешната страна на опаковката (кутийката), слу4вало ми се е с други продукти на Орифлейм, затова предполагам 4е и с този е така. Разлепи я и виж :)

  2. Vorpax каза...

    Благодаря, все ми се струва че уж я огледах отвътре, но явно не съм била достатъчно внимателна. За съжаление картонената опаковка отдавна замина на боклука и не мога да проверя.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...