Крем за ръце "Зима"

Зимата най-сетне отмина и мога с ръка на сърцето да избера тазгодишния победител в категорията "Спасителен крем за адски сухи и проблемни ръце". Зимата винаги ми е била най-омразният сезон, първо защото по принцип мразя студовете и второ защото имам студова алергия. Веднага щом температурите паднат и изляза навън ръцете и носа ми се зачервяват, кожата ми изпръхва и понякога се нацепва до кръв. Поради гореизброените причини винаги съм в търсене на сполучлив и евтин крем за ръце. Мисията се усложнява допълнително от факта, че мразя кремове с мазна консистенция, а повечето подхранващи кремове за ръце са точно такива. Случвало ли ви се е след като сте се намазали да си измиете ръцете и от досега с водата кремът да остави по ръцете ви едно такова мазно, лигаво усещане.?Е няма по-отвратително нещо от това.

Накратко - тази година имах до себе си верен помощник в тази неравна борба: глицеринов крем за ръце с кокосово масло от Лавена. Засега това е най-доброто, което съм намерила като съотношение цена-качество.




Между другото, винаги ме е втрещявала абсолютната незаинтересованост на българските производители да създадат  добре изглеждащ и полезен за потребителите интернет сайт. Ехооо, 21-ви век сме - не може клиента ти да разполага с по-ясни снимки на продукта ти от теб самия. Прекарах поне 30 минути ровейки в сайта на Лавена в опити да открия въпросното кремче за ръце и да пусна препратка към него. Така и не намерих... После прибегнах и до помощта на чичко Гугъл и го намерих в някаквъв друг сайт, но със съвсем различна опаковка. Не знам дали моят е някаква по-стара или по-нова партида. С две думи: продуктът е перфектен, но на Лавена определено им липсват добри PR специалисти.

1 коментара:

  1. Анонимен каза...

    Миналата зима си взех същия крем и бях приятно изненадана от цената(беше много евтин) и от качеството му.Страхотен е.

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...