Искам пролет!

Студовете, които ни превзеха напоследък успяха да смъкнат и настроението ми  под нулата. Винаги съм мразила зимния сезон и поради това през последните 2-3 месеца нямам желание дори да стана от леглото. За да се поразвеселя малко днес реших да си приложа малко "цветотерапия" и да боядисам косата си, която си плачеше за освежаване, а за маникюра си използвах сочно зеления Avon - Peppermint Leaf


Боядисвам косата си в ярко червено от поне 3 години, но все още не мога да й се нарадвам всеки път, когато е прясно боядисана :)


Ето как стои Avon - Peppremint Leaf на моите нокти. За съжаление май е спрян от производство :( Наистина жалко, защото има много интересен цвят, консистенцията и нанасянето му са значително по-добри от тези на повечето ейвънски лакове, които притежавам.

Днешната комбинация от червено и зелено определено успя да ми повдигне настроението и да помечтая за наближаващите слънчеви пролетни дни.

1 коментара:

  1. Jeni каза...

    Много ти е интересен цвета. Обожавам червените коси и ги смятам за екзотични дори. Лака също ми допада, имаш много хубави нокти.
    Още малко остана и идва пролетта, така че се настрой позитивно :)

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...