Едно доста позакъсняло ревю - Essence, Golden Rose, E.l.f. и Maybelline

Днешната публикация се каня да пусна отдавна и все не стигам до нея, а и исках първо достатъчно дълго да понося продуктите, за да мога все пак да дам по-подробни отзиви.

Предполагам сте забелязали, че чуждестранните блогове редовно организират т.нар. giveaways и раздават най-различни подаръци на своите редовни читатели. Jeni от Just another blog... е един от много малкото български блогъри, които също организират подобни раздавания на подаръци за редовно следящите блога й. И познайте кой спечели една от последните нейни награди :)



Точно така, всички тези красоти се приземиха в пощенската ми кутия в малко, сладко и перфектно опаковано пакетче :)
  • Сенки за очи Maybelline Eyestudio в цвят Copper Chic:



На горната снимка можете да видите как стоят нанесени върху кожа, а вляво съм показала и ружът на E.l.f..

Определено не са цветове, които бих си купила сама, но много ми харесаха и приятно разнообразиха наличния ми инвентар.

  • Руж E.l.f. Natural Radiance Blusher в цвят Flushed 00505 - досега никога не съм ползвала продукти на E.l.f. и много се зарадвах на този руж. Много приятен цвят, почти незабележим (и слава богу - по-интензивните ружове ми напомнят за 80-те години и не ми допадат), компактна опаковка. Първоначално доста се позачудих как точно се отваря, но накрая разгадах "загадката" :)



  • Червило Golden Rose Lipstick #98 - разкошен цвят и за съжаление убийствена миризма . Не на развалено или застояло, а на силен парфюм. Много харесвам червилата на Golden Rose, но за пореден път се убедих, че са се оляли в добавянето на парфюм в класическата си серия червила. Ако и вие имате същия проблем пробвайте серията  Golden Rose 2000 - имат много по-недоловим аромат и като конистенция не са толкова мазни.






  • Гланц за устни Essence XXXL Nudes Lipgloss в цвят 03 Nude Kiss - ето това вече си е находка по всички параграфи! Има чудесен цвят, който подхожда на почти всичко, не лепне, не се разтича и мирише много приятно на карамелизирана захар. Категорично съм си поставила за цел да се сдобия с още цветове от него, за съжаление не знам дали не е някоя лимитирана колекция. И като съм подхванала въпроса за лимитираните колекции - една голяма молба към вносителите на Essence - моля ви стегнете се и внасяйте редовно лимитираните колекции, със сигурност аз няма да съм единственият човек, който ще ви е благодарен за това :)







Благодаря на Jeni за прекрасните подаръци и й пожелавам все така да продължава да ни радва с интересни публикации.

1 коментара:

  1. Jeni каза...

    Aaa аз съвсем бях забравила за тези неща :) Изобщо даже не помня, че ти беше спечелила, но се радвам много, че сподели мнението си :) Много мило от твоя страна!

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...